Vaša Korpa: 0 items 0

TV Box – EXYU TV

Najmoderniji TV Box za najbolji TV i Radio program.

EXYU TV Vam nudi najmoderniji Android TV Box za najveći mogući užitak u gledanju najboljih TV i Radio programa sa prostora bivše Jugoslavije, regiona i sveta.
Gledaj bez ograničenja i blokiranja sadržaja sve TV i Radio stanice sa Balkana. Svi najbolji Makedonski TV kanali, Srpski TV kanali, Hrvatski TV kanali, Bosanski TV kanali. Sve to u najboljoj rezoluciji po najpovoljnijim cenama na tržištu.tv boxBudi uvek u toku sa svim dešavanjima sa prostora bivše Jugoslavije. Bilo da su to informativne emisije, naučni program, dečiji kanali, zabavni program ili prenosi sportskih dešavanja, sve to možes pratiti na EXYU TV Set-Top uređaju.

Naš Set-Top box uređaj je baziran na najnovijem Android operativnom sistemu. EXYU TV platforma vam nudi neke od najmodernijih opcija. Neke od njih su: vraćanje unazad TV kanala do čak 8 dana, pravljenje favorit liste, tv vodič za sve kanale, roditeljska kontrola pristupa. Naravno, pored svih tih opcija, naš set-top box možete koristiti da svoj TV uređaj pretvorite u najmoderniji Smart TV.

Kao što smo već napomenuli, EXYU TV Box je baziran na najnovijem Android operativnom sistemu. Samim tim, uz EXYU TV aplikaciju, dobijate kompletno otključan box uređaj. To znači da Vi kao korisnik imate kompletnu kontrolu i mogućnost da povežete svoj Google nalog na uređaj i preuzimate aplikacije sa Google Play Store-a bez ikakvih ograničenja.

tv box

Na EXYU TV Box uređaju možete instalirati Youtube, Netflix, Spotify, Facebook, Instagram i sve druge aplikacije. Prosto, sa jednim uređajem pretvorite Vaš TV u najmoderniji Smart TV sa najviše opcija.

Pogledajte našu kompletnu ponudu i saznajte sve o ostalim paketima koje nudimo.

Da biste poručili naš Android set-top box, potrebno je da se registrujete i kontaktirate našu službu prodaje kako biste verifikovali vašu adresu za dostavu uređaja.