Vaša Korpa: 0 items 0

Smart TV – EXYU TV

TV uživo na tvom Smart TV uređaju.

Uživaj u svim najboljim TV programima sa prostora bivše Jugoslavije na svom Smart televizoru.
Sve što je potrebno da bi koristili EXYU Smart IPTV je da posedujete televizor koji ima smart opciju. To podrazmeva da uređaj ima pristup internetu kao i mogućnost preuzimanja aplikacija sa interneta.smart tv
Uređaj može biti bilo koji noviji Samsung, LG, Sony Android TV i neograničena zabava može da počne.

smart tvU slučaju da Vaš uredjaj nije smart televizor, uvek možes poručiti TV BOX i tako gledati tv uživo na bilo kom televozoru.

Naša aplikacija za smart televizore je idealno optimizovana za najbolji mogući užitak za svaku vrstu TV i Radio programa sa prostora bivše Jugoslavije, regiona i sveta.
Svi najbolji Makedonski tv kanali, Hrvatski tv kanali, Srpski tv kanali, Bosanski tv kanali. Svi kanali na jednom mestu, na tvom smart televizoru bez ikakvog ograničenja i blokiranja sadržaja.

Za svaki program je obezbedjen TV vodič sa kojim lako možes da pronađes bilo koju vrstu tv i radio programa koja te zanima.
Budi uvek u toku sa svim dešavanjima sa prostora bivše Jugoslavije.
smart tvBilo da su to informativne emisije, naučni program, dečiji kanali, zabavni program ili prenosi sportskih dešavanja. Sve to možes pratiti na svom smart televizoru putem EXYU TV platforme.

Registruj se već sad, postani naš korisnik i gledaj besplatno tv kanale sa prostora bivše Jugoslavije, Balkana i sveta.

Pogledajte našu kompletnu ponudu i saznajte sve o ostalim paketima koje nudimo.

Klikni OVDE kako bi video kompletu listu TV kanala koju EXYU.tv nudi svojim korisnicima.

Detaljna uputstva kako da preuzmete aplikaciju sa APP Store-a vašeg televizora, kao i svaki sledeći korak, možete pronaći na klikom na OVAJ LINK

exyu smart tv

lg smart tv

exyu android tv