Vaša Korpa: 0 items 0

EXYU TV Web Player

Gledaj EXYU Web TV uživo putem Web Player-a.

 

  • Gledajte TV uživo na svom kompjuteru (Google Chrome, Mozilla Firefox)
  • Sve opcije dostupne kao i na ostalim platformama (TV unazad, Filmovi & Serije, itd…)
  • Dovoljno je da se registrujete, verifikujete nalog i zabava može da počne

 

Putem EXYU TV Web Player možeš gledati TV uživo – sve EXYU TV i Radio programe u HD kvalitetu na svim modernim internet pretraživačima.
Bilo da imate MacOS, Windows ili Linux operativni sistem, možete koristiti našu uslugu i uživati u najboljem kvalitetu slike bez ograničenja po najpovoljnijim cenama na tržištu.Web TV uživo
Dovoljno je da imate instaliran Google Chrome ili Mozilla Firefox pretraživač i zabava može da počne.

Na našem web player-u ćeš uživati u svim državnim, regionalnim i lokalnim TV i radio kanalima u najboljem mogućem kvalitetu. Pored standardnih opcija, kao što su ‘uživo tv’, na EXYU Web Player-u imaš opciju vraćanja unazad TV kanala čak do 8 dana bez ikakvog ograničenja.

 

Takođe, EXYU TV Vam je omogućio besplatno gledanje tv kanala sa prostora bivše Jugoslavije putem web player-a.
Sve što je potrebno je da se registrujete i verifikujete svoj nalog. Nakon toga će Vam biti aktivirana opcija besplatnog gledanja online televizije.

Web TV uživoGledaj uživo fudbal kao i sve ostale uživo utakmice i sportske prenose bez ograničenja sa prostora bivše Jugoslavije na EXYU TV Web Player-u.
Takođe, pored sportskih prenosa, možete pratiti uživo sve informativne, zabavne, naučne i ostale TV kanale u najboljem kvalitetu bez ograničenja.
Svi Hrvatski TV kanali, Makedonski TV kanali, Srpski TV kanali, Bosanski TV kanali na jednom mestu bez blokiranja sadržaja i zamračivanja slike.
Uživaj u svim najboljim reality programima i najnovijim serijama koje se emituju na prostoru bivše Jugoslavije. Naravno, ostani u toku sa svim sportskim ligama i dešavanjima bez ograničenja i blokiranja sadržaja.
Takođe, sva svetska sportska dešavanja možete pratiti u najboljem kvalitetu slike. Sve fudbalske, košarkaške i ostale utakmice iz regoina i sveta bez ograničenja i blokiranja prenosa.

Budi uvek u toku sa najnovijim dešavanjima sa prostora bivše Juglosavije i Balkana sa EXYU Web TV player-om.

Pogledajte našu kompletnu ponudu i saznajte sve o ostalim paketima koje nudimo.

Postani naš korisnik već danas, gledaj Web TV uživo i uveri se da smo najbolji na tržištu!